Hyperflexibel

24/7 open, vliegen wanneer jij dat wilt.

Hoge trainingsstandaard

Persoonlijke en geduldige aanpak.

De laagste prijzen

Top prijs/kwaliteitsverhouding.

Opleiding piloot alleen voor gedreven mannen en vrouwen

Een ijzeren discipline nodig om de opleiding met succes af te ronden

Veel jonge mannen en vrouwen dromen ervan om piloot te worden. Echter bij velen ontbreken de financiële middelen om zich voor de opleiding piloot aan te kunnen melden. De kosten van een opleiding piloot zijn zeer hoog. Zo kun je geen beroep doen op studiefinanciering of een garantstelling krijgen van de overheid om een lening te krijgen bij een bankinstelling. Deze financiële drempel is sinds de oorlog in de Oekraïne alleen maar groter (lees hoger) geworden. Het laatste jaar is er zelfs sprake van hyperinflatie. De kosten voor brandstof, onderdelen en onderhoud stijgen naar ongekende hoogte. Dat geldt ook voor de kosten en hoeveelheid werk voor vergunningen en audits van bijv.  EASA en ILENT.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Executive Flight Academy de kwalitatieve discounter van Nederland

Om de opleiding piloot voor zoveel mogelijk gedreven jonge mannen en vrouwen toegankelijk te houden heeft de Executive Flight Academy een unieke maatwerk opleiding piloot ontwikkeld. De opleiding voor privépiloot of verkeersvlieger is bij EFA modulair opgezet. Zo kun je op elk moment met de opleiding starten en stoppen wanneer jouw privé situatie daar aanleiding voor geeft. Dit maakt je zeer flexibel zonder dat dit ten koste gaat van de opleiding. Jij bepaalt zelf het tempo.

opleiding piloot
piloot opleiding kosten, opleiding piloot

Waarom is bij de EFA de opleiding piloot zoveel goedkoper?

We zijn erin geslaagd om de kosten van de vlieglessen voor onze opleiding piloot zo laag mogelijk te houden. Wij hebben dit voor elkaar kunnen krijgen door een zeer efficiënte bedrijfsvoering, verregaande automatisering, door gebruik te maken van vliegvelden in Nederland, België, Hongarije en Spanje met lage landingsgelden en een zeer lage bedrijfsoverhead. Wij durven te stellen, dat onze efficiënte manier van bedrijfsvoering niet ten koste is gegaan van onze opleiding. Wij adviseren je daarom te kijken naar het percentage geslaagden met een baan, reviews van studenten, hoe vaak je vliegt, persoonlijke aandacht, de keuzevrijheid fulltime of parttime en of je een klik hebt  met de vlieginstructeurs van de vliegschool.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de opleiding piloot bij de Executive Flight Academy in Eindhoven? Ga dan niet over één nacht ijs.

Neem beslist contact met ons op