Hyperflexibel

24/7 open, vliegen wanneer jij dat wilt.

Hoge trainingsstandaard

Persoonlijke en geduldige aanpak.

De laagste prijzen

Top prijs/kwaliteitsverhouding.

Een vliegbrevet haal je het voordeligst bij de EFA Eindhoven

Doe eerst een assessment voordat je aan de opleiding piloot begint

Veel jonge mensen dromen van een baan als piloot. Om deze droom uit te laten komen zal je heel wat obstakels moeten overwinnen voordat je in het bezit bent van je vliegbrevet.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat onderzoeken of je beschikt over de juiste eigenschappen

Iets willen en kunnen is geen garantie voor succes. Dat geldt zeker voor mensen die hun vliegbrevet willen halen. Zorg daarom van tevoren voor een goed assessment, dat bestaat uit een flight aptitude test, een psychologisch onderzoek en een capaciteiten onderzoek met een interview. Realiseer je dat je from the start moet weten of je de ‘right stuff’ bent, want airlines nemen alleen de allerbeste mensen met een vliegbrevet aan. Het aanbod is nog steeds groter dan het aantal beschikbare functies. Voldoe je niet aan de vereiste karaktereigenschappen en het vereiste niveau zoek dan beslist een andere richting. Helaas zijn er nogal wat vliegscholen die vooral aan hun omzet denken en hier niet helemaal eerlijk over zijn. Het team van de Executive Flight Academy is hier wel eerlijk over, omdat wij graag zien dat onze studenten hun pilotenopleiding met succes afronden en snel een baan vinden bij een airline. Airlines hebben altijd plaats voor echt goede piloten, maar niet voor gemiddelde piloten met een vliegbrevet.

vliegbrevet halen, vlieg brevet, vliegbrevet,
vliegbrevet

Een lening zien te krijgen bij een bankinstelling voor het halen vliegbrevet

Wanneer blijkt dat je over de juiste eigenschappen beschikt die nodig zijn om een goede piloot te worden, dan is het volgende obstakel dat je een lening moet zien te krijgen voor het volgen van je vliegbrevet opleiding. En geloof ons, dat is een hele onderneming. Een vliegbrevet halen is erg duur. Banken staan absoluut niet te springen om een lening te verstrekken zonder onderpand. Zeker de laatste jaren doet men extra moeilijk, omdat vliegen niet in de missie van banken past. Bovendien is het vandaag de dag nog maar de vraag of je (onmiddellijk) werk kunt vinden als piloot. Ga nadat je je vliegbrevet hebt gehaald zo snel mogelijk iets in de luchtvaartbranche doen of wordt vlieginstructeur om uren te maken. Veel airlines hebben een minimum uren-eis van 1.000 tot 1.500 uren als pilot in command na het vliegbrevet. Opmerking dit aantal uren is conjunctuur afhankelijk.

Kies voor een prijsdiscounter als EFA en bespaar tot wel € 120.000!

Zorg dat je niet te veel betaalt voor een vliegbrevet en selecteer een goede discounter als de Executive Flight Academy in Eindhoven. Het verschil kan oplopen tot wel € 120.000. Hoe lager de investering, des te kleiner het risico is dat je loopt.

vliegbrevet halen, vliegbrevet,