Hyperflexibel

24/7 open, vliegen wanneer jij dat wilt.

Hoge trainingsstandaard

Persoonlijke en geduldige aanpak.

De laagste prijzen

Top prijs/kwaliteitsverhouding.

Vliegbrevet halen en kosten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Piloot worden en je vliegbrevet halen

Heb jij er altijd van gedroomd om piloot te worden en wil je graag je vliegbrevet halen? Dan ben je bij Executive Flight Academy aan het juist adres. Bij ons volg je een volledige pilotenopleiding tot privé piloot (Private Pilot License) of verkeersvlieger (Airline Transport Pilot License) tegen de laagste kosten en de hoogste trainingsstandaard. Onze zeer ervaren vlieginstructeurs vliegen vanaf diverse vlieglocaties in Nederland en België.

Vliegbrevet Privé Piloot (PPL)

 Een PPL vliegopleiding (Private Pilot License) is de eerste stap naar een geweldige vlieghobby, die enorm veel voldoening geeft. Het zelf leren vliegen is een uitdagende bezigheid. Vliegles nemen staat garant voor ontspanning door inspanning! Er zitten enorm veel boeiende aspecten aan de vlieglessen om piloot te worden. Het voor de eerste keer alleen vliegen, ofwel “solo gaan”, geeft een enorme kick en zal uiteindelijk leiden tot het felbegeerde Private Pilot License. Na het behalen van je PPL vliegbrevet kun je hier later nog vele brevetten en ratings aan toevoegen tot uiteindelijk zelfs het verkeersvliegers brevet.

Lees onze unieke vliegopleidings Wiki, de enige plaats in NL waar alle EASA regelgeving kort en bondig is samengevat voor alle soorten piloot opleidingen!

Vliegbrevet verkeersvlieger (ATPL)

Onze modulaire Airline Transport Pilot License (ATPL) opleiding tot verkeersvlieger is zeer flexibel opgezet en bestaat uit maatwerk. Onze aanpak is revolutionair en kenmerkt zich door een geduldige aanpak en veel persoonlijke aandacht. Daarnaast doe je ook veel zelf, wat je natuurlijk ook een hoop geld bespaart. Je verlaat de vliegschool met een zogenaamde ”frozen ATPL” licentie. Dat is een commercieel brevet met een Multi-Engine Piston, een Instrument Rating, een Multi-Crew-Coördination course en het ATPL theorie certificaat. Hiermee kun je overal solliciteren als First-Officer (FO). Als je daarna bij een airline werkt, krijg je aan de hand van een aantal ervaringscriteria en na het ondergaan van een skilltest, je volledige ATPL license uitgereikt.

De kosten voor het halen van je brevet

Heb je interesse in een PPL of ATPL vliegopleiding, kijk dan op de pagina’s PPL Training en ATPL Training. Door de unieke opzet van onze pilotenopleidingen kunnen wij de vliegbrevet kosten laag houden, terwijl onze trainingsstandaard zeer hoog blijft!