Hyperflexibel

24/7 open, vliegen wanneer jij dat wilt.

Hoge trainingsstandaard

Persoonlijke en geduldige aanpak.

De laagste prijzen

Top prijs/kwaliteitsverhouding.

Pilotenopleiding Executive Flight Academy enige alternatief

Prijs ‘vliegt’ de pan uit door hyperinflatie brandstof onderdelen en onderhoud

De kosten van een pilotenopleiding waren al hoog, maar zijn sinds de oorlog in de Oekraïne explosief gestegen. Denk hierbij aan de gevolgen van de ontstane hyperinflatie en de prijzen voor brandstof, onderdelen en onderhoud. Voor de oorlog in de Oekraïne was het al moeilijk om een lening te krijgen voor het volgen van een pilotenopleiding. Sinds de oorlog in de Oekraïne is een lening krijgen zonder garantiestelling van derden een utopie.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen tegemoetkoming of hulp van de staat voor pilotenopleiding

In tegenstelling tot veel andere opleidingen komt de staat studenten die voor een pilotenopleiding willen kiezen niet tegemoet. Zelfs ook niet voor een garantiestelling naar banken toe. Hier is in onze ogen sprake van rechtsongelijkheid. Om deze reden heeft de Executive Flight Academy er werkelijk alles aan gedaan om de kosten van de vlieglessen voor onze pilotenopleiding zo laag mogelijk te houden. We realiseren dit door een zeer efficiënte bedrijfsvoering, het invoeren van een verregaande automatisering, door gebruik te maken van vliegvelden in Nederland, België, Hongarije en Spanje met lage landingsgelden en een zeer lage bedrijfsoverhead.

vlieg brevet, pilotenopleiding,
ATPL theorieopleiding, pilotenopleiding,

Hoe weet je of een pilotenopleiding aan alle eisen voldoet en goed is?  

Dat weet je niet gelijk. Het beoordelen van de kwaliteit en de voor- en nadelen van een pilotenopleiding is zeer lastig, want het is zeer complexe materie. Alleen de prijs an sich is een slechte manier om voor een pilotenopleiding te kiezen. Veel belangrijker is het om te kijken naar eventuele baangaranties, het percentage geslaagden met een baan, echte reviews van studenten, de interne organisatie, capaciteit (hoe vaak vlieg je), de persoonlijke aandacht die je krijgt en of er zowel fulltime als parttime mogelijkheden zijn. En tenslotte niet onbelangrijk of je een click hebt met de vlieginstructeurs. Onderzoek dit zorgvuldig!!!

Executive Flight Academy houdt de cost drivers scherp in de gaten

EFA heeft een systeem ontwikkeld, dat de cost drivers van de pilotenopleiding dagelijks monitort. Zo kunnen wij onze piloten een kwalitatieve hoogstaande opleiding blijven aanbieden voor de best price in de markt. De cost drivers van een pilotenopleiding zijn: eigen vliegtuigen of inhuur, type vliegtuigen, bezettingsgraad, BTW vrij, brandstof accijnsvrij.  Onderhoud inhouse, vliegsimulator aanwezig, fulltime of parttime personeel, hoeveel kantoorpersoneel, maakt men gebruik van online schedulingspakket met centrale planner?

pilotenopleiding

Heb je vragen of wil je meer informatie over de pilotenopleiding bij de Executive Flight Academy in Eindhoven?

Neem dan beslist contact met ons op